ផ្លែ​ម្រះ​ : មានផលប្រយោជន៍ ប៉ូវ​ថ្លើម​, ប្រឆាំង​មហារីក

12/12/2014 0 Comments A+ a-

ការស្រាវជ្រាវ​មួយចំនួន​បង្ហាញថា ម្រះ​ធ្វើ​ឲ្យ​ថយចុះ​ជាតិ​ស្ករ​ក្នុង​ឈាម ដោយ​វិធី​បង្កើន​ការ​បំប្លែង​គ្លុយកូស ។​
​ចូរ​ទទួលទាន​ទឹក​ម្រះ​១​កែវ រៀងរាល់ថ្ងៃ ដើម្បី​នាំមក​នូវ​ប្រសិទ្ធ​ភាពល្អ​បំផុត ។ ប៉ុន្តែ ក៏ដូចជា​ប្រភេទ​អាហារ​ដទៃទៀត​ដែរ​, អ្នក​ក៏​គួរ​សាកសួរ​យោបល់​វេជ្ជបណ្ឌិត មុនពេល​ប្រើ ។ ផ្អាក​ទទួលទាន ប្រសិន​ឈឺពោះ​, រាក​រួស ឬ គ្រុនក្តៅ ។​
​ក្រួសតម្រងនោម​ជា​ជំងឺ​១​ធ្វើ​ឲ្យ​អ្នក​ឈឺ​ចាង់​យ៉ាងខ្លាំង ។ ផ្លែ​ម្រះ​អាច​ត្រូវបាន​ចាត់ទុកជា​វិធានការ​ដ៏​ល្អ ក្នុង​ការជួយ​អ្នក​ធូរស្រាល​ពី​ជំងឺ ដោយ​វិធី​បំបែក​បំផ្លាញ​ដុំ​ក្រួស​ក្នុង​សរីរាង្គ ។ ម្រះ​ជួយ​បន្ថយ​កម្រិត​អាស៊ីដ​ខ្ពស់ – ជា​មូលហេតុ​បង្ក​ជា​ក្រួសតម្រងនោម ។​
Bo-gan-chong-ung-thu-Loi-ich-khong-ngo-tu-muop-dang-1
បន្ថយ​កម្រិត​កូ​ឡេ​ស្តេ​រ៉ូ​ល​
​ម្រះ​ជួយ​អ្នក​កម្ចាត់​ចោល​កូ​ឡេ​ស្តេ​រ៉ូ​ល​អាក្រក់ បង្គ​គ្រោះថ្នាក់​ឲ្យ​សរីរាង្គ ។ បន្ថយ​បាន​បរិមាណ​កូ​ឡេ​ស្តេ​រ៉ូ​ល​អាក្រក់ នឹងធ្វើ​ឲ្យ​ថយចុះ​ច្រើន​ជំងឺ​បេះដូង និង​ស្ត្រូ​ក ។​
ប្រឆាំង​មហារីក​ក្រពេញ​លំ​ពេ​ង​
​ផលប្រយោជន៍​ដ៏​អស្ចារ្យ​មួយ​របស់​ផ្លែ​ម្រះ គឺ​លក្ខណៈ​ប្រឆាំង​មហារីក ។ ម្រះ​ត្រូវបាន​បញ្ជា​ក់មាន​ប្រសិទ្ធភាព​បង្អាក់​ការផលិត​គ្លុយកូស​, មានលទ្ធភាព​រារាំង​ការលូតលាស់​របស់​កោសិកា​មហារីក​ក្រពេញ​លំពែង ។ ក្រៅពីនេះ ម្រះ​ក៏​មនា​ប្រសិទ្ធភាព​ប្រឆាំង​តប​កោសិកា​មហារីក​ផ្សេងៗ​នៅ​ថ្លើម​, ពោះវៀន​, ក្រពេញ​ប្រូ​ស្តា​ត ។​
ប្រភព​ផ្គត់ផ្គង់​វីតាមីន K
​វីតាមីន K ជួយ​ឆ្អឹង​រឹងមាំ​, ជួយ​ឲ្យ​ដំណើរការ​កកឈាម​ប្រព្រឹត្តទៅ​ល្អ និង​ជា​សារជាតិ​ប្រឆាំង​រលាក​មួយ ។ អ្នក​កើត​ជំងឺ​រលាក​សន្លាក់ គួរ​បង្កើន​ការទទួល​ទាន​ម្រះ ។ ក្រៅពីនេះ ម្រះ​នឹង​ផ្គត់ផ្គង់​បរិមាណ​ជាតិ​សរសៃ​មួយ​ដ៏​អស្ចារ្យ ។​
​ក៏ដូចជា​ផលប្រយោជន៍​របស់​ថ្នាំ​ប៉ូវ​ថ្លើម​ផ្សេងៗ​ផងដែរ​, ម្រះ​ក៏​ជំនួយ​ដល់​ប្រព័ន្ធ​រំលាយ​អាហារ​, កែប្រែ​ប្រសើរឡើង​មុខងារ​របស់​ថង់​ប្រមាត់ ។ ប្រសិន​ទទួលទាន​ម្រះ​ជាប្រចាំ នឹង​បន្ថយ​បាន​ជំងឺ​ក្រិន​ថ្លើម​, រលាក​ថ្លើម​, ទល់លាមក ៕ការស្រាវជ្រាវ​មួយចំនួន​បង្ហាញថា ម្រះ​ធ្វើ​ឲ្យ​ថយចុះ​ជាតិ​ស្ករ​ក្នុង​ឈាម ដោយ​វិធី​បង្កើន​ការ​បំប្លែង​គ្លុយកូស ។​
​ចូរ​ទទួលទាន​ទឹក​ម្រះ​១​កែវ រៀងរាល់ថ្ងៃ ដើម្បី​នាំមក​នូវ​ប្រសិទ្ធ​ភាពល្អ​បំផុត ។ ប៉ុន្តែ ក៏ដូចជា​ប្រភេទ​អាហារ​ដទៃទៀត​ដែរ​, អ្នក​ក៏​គួរ​សាកសួរ​យោបល់​វេជ្ជបណ្ឌិត មុនពេល​ប្រើ ។ ផ្អាក​ទទួលទាន ប្រសិន​ឈឺពោះ​, រាក​រួស ឬ គ្រុនក្តៅ ។​
​ក្រួសតម្រងនោម​ជា​ជំងឺ​១​ធ្វើ​ឲ្យ​អ្នក​ឈឺ​ចាង់​យ៉ាងខ្លាំង ។ ផ្លែ​ម្រះ​អាច​ត្រូវបាន​ចាត់ទុកជា​វិធានការ​ដ៏​ល្អ ក្នុង​ការជួយ​អ្នក​ធូរស្រាល​ពី​ជំងឺ ដោយ​វិធី​បំបែក​បំផ្លាញ​ដុំ​ក្រួស​ក្នុង​សរីរាង្គ ។ ម្រះ​ជួយ​បន្ថយ​កម្រិត​អាស៊ីដ​ខ្ពស់ – ជា​មូលហេតុ​បង្ក​ជា​ក្រួសតម្រងនោម ។​
Bo-gan-chong-ung-thu-Loi-ich-khong-ngo-tu-muop-dang-1
បន្ថយ​កម្រិត​កូ​ឡេ​ស្តេ​រ៉ូ​ល​
​ម្រះ​ជួយ​អ្នក​កម្ចាត់​ចោល​កូ​ឡេ​ស្តេ​រ៉ូ​ល​អាក្រក់ បង្គ​គ្រោះថ្នាក់​ឲ្យ​សរីរាង្គ ។ បន្ថយ​បាន​បរិមាណ​កូ​ឡេ​ស្តេ​រ៉ូ​ល​អាក្រក់ នឹងធ្វើ​ឲ្យ​ថយចុះ​ច្រើន​ជំងឺ​បេះដូង និង​ស្ត្រូ​ក ។​
ប្រឆាំង​មហារីក​ក្រពេញ​លំ​ពេ​ង​
​ផលប្រយោជន៍​ដ៏​អស្ចារ្យ​មួយ​របស់​ផ្លែ​ម្រះ គឺ​លក្ខណៈ​ប្រឆាំង​មហារីក ។ ម្រះ​ត្រូវបាន​បញ្ជា​ក់មាន​ប្រសិទ្ធភាព​បង្អាក់​ការផលិត​គ្លុយកូស​, មានលទ្ធភាព​រារាំង​ការលូតលាស់​របស់​កោសិកា​មហារីក​ក្រពេញ​លំពែង ។ ក្រៅពីនេះ ម្រះ​ក៏​មនា​ប្រសិទ្ធភាព​ប្រឆាំង​តប​កោសិកា​មហារីក​ផ្សេងៗ​នៅ​ថ្លើម​, ពោះវៀន​, ក្រពេញ​ប្រូ​ស្តា​ត ។​
ប្រភព​ផ្គត់ផ្គង់​វីតាមីន K
​វីតាមីន K ជួយ​ឆ្អឹង​រឹងមាំ​, ជួយ​ឲ្យ​ដំណើរការ​កកឈាម​ប្រព្រឹត្តទៅ​ល្អ និង​ជា​សារជាតិ​ប្រឆាំង​រលាក​មួយ ។ អ្នក​កើត​ជំងឺ​រលាក​សន្លាក់ គួរ​បង្កើន​ការទទួល​ទាន​ម្រះ ។ ក្រៅពីនេះ ម្រះ​នឹង​ផ្គត់ផ្គង់​បរិមាណ​ជាតិ​សរសៃ​មួយ​ដ៏​អស្ចារ្យ ។​
​ក៏ដូចជា​ផលប្រយោជន៍​របស់​ថ្នាំ​ប៉ូវ​ថ្លើម​ផ្សេងៗ​ផងដែរ​, ម្រះ​ក៏​ជំនួយ​ដល់​ប្រព័ន្ធ​រំលាយ​អាហារ​, កែប្រែ​ប្រសើរឡើង​មុខងារ​របស់​ថង់​ប្រមាត់ ។ ប្រសិន​ទទួលទាន​ម្រះ​ជាប្រចាំ នឹង​បន្ថយ​បាន​ជំងឺ​ក្រិន​ថ្លើម​, រលាក​ថ្លើម​, ទល់លាមក ៕ការស្រាវជ្រាវ​មួយចំនួន​បង្ហាញថា ម្រះ​ធ្វើ​ឲ្យ​ថយចុះ​ជាតិ​ស្ករ​ក្នុង​ឈាម ដោយ​វិធី​បង្កើន​ការ​បំប្លែង​គ្លុយកូស ។​
​ចូរ​ទទួលទាន​ទឹក​ម្រះ​១​កែវ រៀងរាល់ថ្ងៃ ដើម្បី​នាំមក​នូវ​ប្រសិទ្ធ​ភាពល្អ​បំផុត ។ ប៉ុន្តែ ក៏ដូចជា​ប្រភេទ​អាហារ​ដទៃទៀត​ដែរ​, អ្នក​ក៏​គួរ​សាកសួរ​យោបល់​វេជ្ជបណ្ឌិត មុនពេល​ប្រើ ។ ផ្អាក​ទទួលទាន ប្រសិន​ឈឺពោះ​, រាក​រួស ឬ គ្រុនក្តៅ ។​
​ក្រួសតម្រងនោម​ជា​ជំងឺ​១​ធ្វើ​ឲ្យ​អ្នក​ឈឺ​ចាង់​យ៉ាងខ្លាំង ។ ផ្លែ​ម្រះ​អាច​ត្រូវបាន​ចាត់ទុកជា​វិធានការ​ដ៏​ល្អ ក្នុង​ការជួយ​អ្នក​ធូរស្រាល​ពី​ជំងឺ ដោយ​វិធី​បំបែក​បំផ្លាញ​ដុំ​ក្រួស​ក្នុង​សរីរាង្គ ។ ម្រះ​ជួយ​បន្ថយ​កម្រិត​អាស៊ីដ​ខ្ពស់ – ជា​មូលហេតុ​បង្ក​ជា​ក្រួសតម្រងនោម ។​
Bo-gan-chong-ung-thu-Loi-ich-khong-ngo-tu-muop-dang-1
បន្ថយ​កម្រិត​កូ​ឡេ​ស្តេ​រ៉ូ​ល​
​ម្រះ​ជួយ​អ្នក​កម្ចាត់​ចោល​កូ​ឡេ​ស្តេ​រ៉ូ​ល​អាក្រក់ បង្គ​គ្រោះថ្នាក់​ឲ្យ​សរីរាង្គ ។ បន្ថយ​បាន​បរិមាណ​កូ​ឡេ​ស្តេ​រ៉ូ​ល​អាក្រក់ នឹងធ្វើ​ឲ្យ​ថយចុះ​ច្រើន​ជំងឺ​បេះដូង និង​ស្ត្រូ​ក ។​
ប្រឆាំង​មហារីក​ក្រពេញ​លំ​ពេ​ង​
​ផលប្រយោជន៍​ដ៏​អស្ចារ្យ​មួយ​របស់​ផ្លែ​ម្រះ គឺ​លក្ខណៈ​ប្រឆាំង​មហារីក ។ ម្រះ​ត្រូវបាន​បញ្ជា​ក់មាន​ប្រសិទ្ធភាព​បង្អាក់​ការផលិត​គ្លុយកូស​, មានលទ្ធភាព​រារាំង​ការលូតលាស់​របស់​កោសិកា​មហារីក​ក្រពេញ​លំពែង ។ ក្រៅពីនេះ ម្រះ​ក៏​មនា​ប្រសិទ្ធភាព​ប្រឆាំង​តប​កោសិកា​មហារីក​ផ្សេងៗ​នៅ​ថ្លើម​, ពោះវៀន​, ក្រពេញ​ប្រូ​ស្តា​ត ។​
ប្រភព​ផ្គត់ផ្គង់​វីតាមីន K
​វីតាមីន K ជួយ​ឆ្អឹង​រឹងមាំ​, ជួយ​ឲ្យ​ដំណើរការ​កកឈាម​ប្រព្រឹត្តទៅ​ល្អ និង​ជា​សារជាតិ​ប្រឆាំង​រលាក​មួយ ។ អ្នក​កើត​ជំងឺ​រលាក​សន្លាក់ គួរ​បង្កើន​ការទទួល​ទាន​ម្រះ ។ ក្រៅពីនេះ ម្រះ​នឹង​ផ្គត់ផ្គង់​បរិមាណ​ជាតិ​សរសៃ​មួយ​ដ៏​អស្ចារ្យ ។​
​ក៏ដូចជា​ផលប្រយោជន៍​របស់​ថ្នាំ​ប៉ូវ​ថ្លើម​ផ្សេងៗ​ផងដែរ​, ម្រះ​ក៏​ជំនួយ​ដល់​ប្រព័ន្ធ​រំលាយ​អាហារ​, កែប្រែ​ប្រសើរឡើង​មុខងារ​របស់​ថង់​ប្រមាត់ ។ ប្រសិន​ទទួលទាន​ម្រះ​ជាប្រចាំ នឹង​បន្ថយ​បាន​ជំងឺ​ក្រិន​ថ្លើម​, រលាក​ថ្លើម​, ទល់លាមក ៕